Vier Valentijnstaarten voor lokale Beemster zonnetjes!

Al jaren deelt de VVD Statenfractie samen met lokale VVD fracties rond Valentijnsdag taarten uit aan mensen die zich belangeloos inzetten voor hun club, straat, medemens, dorp of zelfs gemeente!

Dit jaar zijn onderstaande Beemsterlingen door de Beemster VVD én Andrea van Langen (VVD Statenlid) verrast met een heerlijke taart op vrijdag 16 februari:

Floralia Noordbeemster voor hun inzet om 300 leden - verspreid over Beemster - met elkaar te verbinden onder het mom van “groene vingers” . De club is nog op zoek naar een enthousiast bestuurslid, geven wij u bij deze graag mee…..

Marianne Slot-Dekker, Harry Roenhorst, Jan Jobsis en Henkjan van Meer (helaas afwezig) voor hun bijdrage aan het prachtige boek “Droogmakerij de Beemster – polder van wereldformaat”. Marianne heeft bijv. veel van de foto’s verzorgd. Het boek is te koop bij het bezoekerscentrum.

BEVOK (Beemster Volleybal Klub) omdat zij in september dit jaar 50 jaar bestaan. Maar liefst 5 bestuursleden hebben met ons een bakkie gedaan met een welverdiende punt taart. De vereniging heeft bijna 200 leden en wil graag meer jeugdteams gaan trainen. Meld uw kind aan voor een proefles van deze prachtige teamsport.

Volksspelencomité Westbeemster die ieder jaar weer nieuwe leuke activiteiten bedenkt om de inwoners van het dorp samen te brengen. Pracht initiatief hoe een kleinere kern leefbaar blijft.

Komende week reiken wij nog twee Valentijnstaarten uit…... spannend….