Lydia de Vries-Van Vlierden

Ik ben Lydia de Vries - Van Vlierden, woon  in de Middenbeemster met man en dochter.

Begin 2013 zijn wij met ons bedrijf ( Van Vlierden Caravans) vanuit Katwoude naar de Zuidoostbeemster gekomen (Purmerenderweg/naast de Gulf) en zitten daar nu inmiddels al weer ruim 4 jaar naar volle tevredenheid.

Een aantal kennen mij misschien daarvan en een andere groep zal mij kennen uit de Paardenbranche.

Voordat wij naar de Beemster verhuisde zowel privĂ© als zakelijk zat ik al ruim 10 jaar voor de VVD in de lokale  Politiek voor de gemeente Waterland.

Alle ervaringen die ik daar binnen de fractie en het bestuur heb opgedaan heb ik meegenomen naar de Beemster.

Al vrij snel na de eerste voetstappen in de Beemster raakte ik ook hier politiek betrokken en op de vraag of ik mij kandidaat wilde stellen voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen daar heb dan ook volmondig ja  op geantwoord.

Ik ga er van uit dat ik een positieve bijdrage kan leveren, mede door mijn politieke ervaringen in de afgelopen jaren en ook als actief  ondernemer in de Beemster.

Ruimtelijke Ordening dat is iets waar ik mij met name de afgelopen jaren in de politiek mee heb bezig gehouden en daar zal ik hier in de Beemster ook graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik zal mij de komende periode sterk maken voor een realistische kijk op te nemen beslissingen zeker nu tijdens de komende fusie onderzoeken waarbij natuurlijk de Agrarische sector ook ontzettend belangrijk is.

We gaan een drukke en enerverende tijd tegemoet als Beemster, het zal niet altijd makkelijk zijn om beslissingen te nemen, maar ik ben van mening  - roepen aan de zijlijn -  daar scoor je niet mee.   Dus we stropen de mouwen op en gaan er voor.

Ik denk dat de VVD kandidaten die nu op een verkiesbare plaats staan elkaar qua achtergrond en ervaring goed aan zullen vullen. Een mooi team lijkt mij.

Ik hoop dat veel inwoners van de Beemster mij zullen weten te vinden voor vragen en/of input op Politiek gebied.

Wij kennen geen drempel.

Op naar minimaal 3 zetels voor VVD Beemster.